Vores lille engel ...

Dette billede er taget dagen efter den dag der skulle have været Emil’s fødselsdag; den 16. Juli 2004.

Vi tog kameraet med ned til hans lille have fordi vi synes det ser så flot ud dernede i skumringen når alle hans lys er tændt.

Da vi kom hjem og lagde billederne ind på computeren, kunne vi, på det første billede vi tog, se dette mærkelige lys svæve ca. en halv meter over hans sten. Da vi tog billedet var der ikke noget at se.

Billedet er taget uden blitz, så der er ikke noget lys fra kameraet der ville kunne reflektere i et eller andet ( hvilket ville have været den mest logiske forklaring) og der er intet lys bagved hans lille have af nogen art – der er kun græs.

Så er det man uvilkårligt spørger sig selv: Men hvad er det så??

Vi tog flere billeder den aften. De to her, er taget lige efter hinanden – inden for samme minut. På alle de andre billeder var der ikke noget lys at se, – kun på det første.

Vi kan ikke finde nogen logisk forklaring på hvad det er, men vi har gjort os vores tanker om hvad det kan være, og det giver os en meget underlig, men også fantastisk dejlig fornemmelse i maven, og så er det så op til dig som nu ser det, om du tænker det samme……?!

Vi har efterfølgende bedt to clairvoyante – hvoraf den ene nok er Danmarks mest kendte – om at se på billederne for at høre deres forklaring, og uafhængigt af hinanden bekræfter de os begge i vores teori, og forklarede at det var et velkendt fænomen, – en hilsen til os som vi skulle være stolte af at få…….så prøv lige at spørge os om vi er stolte! :o)

Hvor ville jeg ønske at alle som har mistet et elsket familiemedlem kunne få den samme oplevelse, for intet – absolut intet af alt hvad der er sagt og gjort af et godt hjerte i tidens løb, i et forsøg på at trøste…intet har givet SÅ meget trøst som netop dette ene lille billede.

Vi er i hvert fald ikke længere i tvivl; Emil er ikke væk – vi kan bare ikke lige se ham, men han er her hos os….vores smukke lille engel.

Jeg er overbevist om at det er sådan med alle, – forskellen er sikkert bare, at de fleste ikke når at fange det med et kamera – sådan som vi gjorde – men det betyder jo absolut ikke at de ikke er der…..vel?!

Mindeinformation

 • Født: 05/05/2004
 • Død: 30/04/2004
 • Fødeby: Aalborg
 • Mors navn: Irene
 • Fars navn: Frederik

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • søndag d.24/03Lærke min engel jeg savner dig mer...

 • mandag d.07/01Pas godt på hinanden og send lys o...

 • mandag d.17/12Så blev det din tur, til at få gl...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Emil Dommerborg Sørensen.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail