I kirken

 Bisættelse fredag d.29. September 2006 kl.13.00 i Tilst Kirke.

Trine Tran.

1. Præludium
2. Salme 729 Nu falmer skoven
3. Bøn
4. Læsning fra Biblen – Intet kan skille os fra Guds kærlighed-Romerbrevet kap.8.
5. Trosbekendelsen
6. Salme 26 Nærmere Gud til dig
7. Præstens tale (lars)
8. Familiens tale.
9. Vietnamesisk salme (sunget og spillet af Trines far og onkler. vietnamesisk kirkekor)
10.Opstandelsesbudskabet
11.Jordpåkastelsesritualet
12.Fader Vor
13.Velsignelsen
14.CD-musik: I`II be missing you med Puff Daddy.
15.Kisten bæres ud til musik – Oh, happy day og I`II see you in heaven med Rune Herholdt og Pianist.(en gospel sanger fra århus)

Det ufattelige er sket, det der bare ikke ikke kunne ske. Det der bare ikke måtte ske, det skete. Trine er død. D. 25. Maj. For bare 17 år siden kom hun til denne verden, halvt Dansk og halvt Vietnamesisk, og nu har hun forladt den. En uforståelig og meningsløs trafikulykke kostede hende livet. Det skete kan aldrig gøres om. Hvis bare spørger alle sig selv. Hvis bare hun havde gjort anderledes, hvis bare jeg – siger man til sig selv-havde gjort, bedt hende om at komme, hentet hende selv, mødtes med hende, et eller andet, så jeg kunne beskytte hende, passe på hende. Men det skete ikke. Selvbebrejdelserne vil være der. Fortvivlelsen over sig selv vil være der. Men lad ikke selvbebrejdelserne vare evigt. Find lidt nåde og barmhjertighed til jer selv. Bebrejdelsen mod chaufføren ved Trines side og vreden mod den unge mand, vil være der, men lad ikke vreden æde jer selv op og vare evigt.
Trines smil, Trines glæde, Trines syngen sange, Trines måde at sige tingene på, alle de ting hun stod for og var. Hun var bare den hun var. Datter, søster, familiemedlem, kæreste, ven.
Jeg tror, at for jer, der elskede hende, der sidder Trines smil og Trines sange og stråler i hendes indre billeder og i jeres hjerter. Hun var bare Trine med kælenavnet Trinemus, og det er måske noget af det bedste vi kan sige om hinanden, at vi er den vi er. Trine var sig selv, der vil aldrig nogensinde komme nogen som hende til denne jord igen, og hun havde haft sine kampe med sig selv og sine omgivelser, det havde ikke altid været let at være Trine, som vi alle møder udfordringer i livet, men hun var blevet sig selv med alt det hun stod for. Hun var på mange måder en overlever. Jeg forstår, at en af Trines mange fine egenskaber var hendes trofasthed mod jer, hendes familie og venner.

Mobiltelefonen hendes forlængede arm. Hun ville gerne holde kontakt med jer. Hun ville jer, og hun har trampet sine spor og sat sine aftryk godt og grundigt i jeres hjerter med hendes hvide støvler. Når hun havde sin Diva-jakke på, så var hun en Diva en flot svane. Hun kendte alle. Blomsterne og hilsnerne på ulykkesvejen siger alt. Alle jer der følger hende på vejen i dag, siger alt om, hvem hun var.

Noget af det første hun var med til få timer gammel var en koncert, hun kom ud til musik i denne verden og vi sender hende også herfra med musik. Trine havde mange favoritter, og hun var ikke bange for at synge dem! En hun kom til at holde rigtigt meget af var I`II be missing you med Puff Daddy og Faith Evans. Hvis i undre jer over hvor resten af salmerne er henne udover de to numre vi har sat op, så er det fordi, vi dels skal høre en Vietnamesisk salme, og dels skal vi i stedet for sidste salme høre I´II be missing you spillet på CD. Puff Daddy synger blandt andet i sangen: Jeg ved, du er i himlen og smiler ned, ser os, når vi beder for dig, indtil vi møder dig igen, minder giver mig styrke til at leve videre, jeg ved at du stadig lever dit liv efter døden.

Jeg ved, at du er i himlen og smiler ned, synger han, hvordan kan han synge det? Hvordan kan vi tænke, at det er sandt, at hun smiler stadigvæk trods alt, hendes smil stråler i jer der elskede hende, men også i himlen? Det kan vi sige alene på grund af Jesus Kristus. Gud besejrede døden, da han pustede nyt liv i sin elskede søn. Alene på grund af den store, ufattelige og forunderlige kærlighed, som Gud har til os, kan vi sige det. Intet kan skille os fra Guds kærlighed i Kristus Jesus hverken døden eller vores sorg kan skille os fra hans kærlighed.
En dag skal vi se hende igen hvilken dag bliver det ikke? Oh, happy day en glædelig dag. En gospel sang som hun elskede og som i har hørt hende synge mange gange. Oh happy day. Men når hun sang det til Gud, til sig selv og til jer og til verden var det også for at sige, at glæden findes stadigvæk og altid og overalt. Der bliver noget at smile ad, og grine af og glæde sig over igen for jer, og det skal der være, og det ønsker Trine for alle. I må ikke dø med hende, I har et liv at leve, uanset hvor svært og hårdt det bliver. I må overleve og leve, og hun vil selv hjælpe jer, for ikke alene sorgen og savnet vil gnave og æde sig i jer, men også hende det hun stod for det hun var for jer, vil løfte jer, for I kan ikke lade være med også at tænke på alt det gode og skøre hun sagde og gjorde og skrev til jer.
Æret være hendes minde.

Mindeinformation

 • Født: 25/05/1989
 • Død: 22/09/2006
 • Fødeby: århus
 • Mors navn: Malene Tran
 • Fars navn: Ai Quoc Tran

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • mandag d.25/05Tillykke med dagen Big sis❤️ Je...

 • tirsdag d.23/07Aldrig glemt 💔

 • lørdag d.25/05Hip Hip Hurra Trinemus Endn...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Trine Tran.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail