Engledrys

I dag er det Christinas 1 års begravelsesdag. Sneen ligger tungt over det hele, men det er alligevel muligt at se Christinas gravsted. Hjertestenen stikker op gennem sneen. Fysisk hviler Christina et dejligt sted. På Skovkirkegården ved Sanderum Kirke, hvor der er natur og luft. I denne tid kan man se spor efter harer og fugle, og når vejret tillader det, er der ofte tændt levende lys på mange af gravene. Christina ligger som om hun sover i sin kiste. Hun liggger på sin højre side og har sin fine lyseblå skjortebluse på og sit bløde køretæppe. Hun fik sit armbåndsur på, som hun fik til sin fødselsdag. Hun var så stolt af det ur; Sin dagbog, som var fuldstændig laset af at være bragt med alle steder, hvor Christina kom. Christina kunne ikke sove uden den dagbog ved sin side; Den ene engel fra et sæt på to, – den anden har jeg stående: En anden lille engel med en besked til de andre engle om at passe godt på hende.

I tirsdags fik jeg et smukt brev fra Christinas og min fællesveninde, hun skriver bl.a.: “Det er i dag et år siden, at Christina ikke mere skulle være her på jorden. Tiden var inde til, at Christina skulle op til sine englevenner. Christina skulle op og sprede sine vinger ud, så al hendes kærlighed, glæde, skørhed og blidhed skulle læres af andre i engleskolen.  
Jeg ved, Christina har det godt og sender stjernestøv ned til alle os på jorden, som har brug for det.”
Hun slutter sit brev:”Kære Pia, tænk sig, at du er så heldig, at have Christina som din datter”

Ja, tænk sig, at det lige blev mig, der blev mor til Christina, at hun kom til lige netop vores familie.

Christina er konstant i mine tanker, men i dag kan jeg også koncentrere mig om andet. Der er dage med latter og gode grin, overskud til at lære nye mennesker at kende, energi og lyst til fritidssysler, og hver gang noget bringer glæde og smil frem, tænker jeg, at det er et kærligt knus fra Christina.

Christinas egen søde veninde har skrevet:
“Rigtige engle kan ikke ses med øjnene, – de mærkes i hjertet” 

Mindeinformation

 • Født: 04/07/1979
 • Død: 27/01/2009
 • Fødeby: Sønderborg
 • Mors navn: Pia Skovlund
 • Fars navn:

Til minde

Gæstebog

Skriv i gæstebog

Seneste lys

 • fredag d.27/01Kære Christina-pige❣️ J...

 • torsdag d.17/11Hej kære søs. Lau spørger...

 • mandag d.04/07Du bor i mit hjerte og er altid med...

Tænd et lys Se alle lys

Næste mærkedag

  Del dette minde

  Fortæl andre om mindet for Christina Skovlund.


  Mindet.dk hoej.dk a/s cvr 29192715 Borupvang 3 2750 Ballerup Tlf. 9674 6200 Facebook Send mail